Založ si blog

Sám na ťahu

V uplynulých týždňoch ma zaujala vo vysielaní TA3 nová relácia s moderátorom B. Kráľom: Kráľ na ťahu. Horúce témy s dvomi zástupcami koalície a opozície. Včerajšia relácia však bola výnimočná. Chýbali v nej zástupcovia druhej strany –  opozície, ktorí mu na poslednú chvíľu účasť odriekli. Rovnako chýbal aj opozičný divácky komparz. Opozíciu v štúdiu zastupovali iba prázdne stoličky. Na fiktívnej šachovnici tak figuroval opustený kráľ sám. Sám proti koalícii, ktorú včera zastupoval minister životného prostredia Tomáš Taraba a jeho koaličný partner Roman Michelko.

Kráľ sa so svojou osamelosťou vysporiadal po svojom: Svojich hostí, ktorí sa snažili reagovať na jeho otázky, jednoducho nepustil k slovu, neustále ich prerušoval, chytal za slová, chrlil nové a úplne bezpredmetné otázky, na ktoré ich pritom vôbec nenechal odpovedať. Robil všetko preto, aby divák stratil prehľad, o čom jeho hostia hovoria. Pre diváka, ktorý sledoval program, pretože si chcel vypočuť politikov, to bolo naozaj poriadne utrpenie: Vypočuť si, čo hovorí politik pri takomto moderátorovi bolo totiž pomaly nemožné. Pán moderátor skrátka včera lámal v skoku do reči takpovediac všetky rekordy.

Pozriem si túto reláciu ešte raz – nabudúce. Bude určite zaujímavé, ako bude tento pán moderátor na ťahu sám so sebou. Pochybujem totiž, že sa ešte nájde niekto, kto prijme jeho pozvanie.

Soňa Svoráková: Utrpenie pozerať aj počúvať

17.03.2024

Tak sa nám tu vraj chystá „únos“ verejnoprávnej RTVS. Akoby sme nejakú verejnoprávnu RTVS doteraz mali. Totiž, prinajmenšom za posledné štyri roky by som túto inštitúciu označila za všeličo len nie za verejnoprávnu. Ak vezmeme napríklad spravodajstvo, od prvého dňa, ako sa dostal k moci Igor Matovič, bolo pre diváka nemožné vypočuť si v našich [...]

majský

Zomrel známy slovenský podnikateľ Jozef Majský

19.05.2024 19:38, aktualizované: 20:58

Spája sa najmä s kauzami tunelovania nebankoviek BMG Invest a Horizont Slovakia.

atentát Fico nemocnica rooseveltova

Padli prvé tresty. Jeden muž schvaľoval atentát na premiéra, druhý sa vyhrážal ministrovi a poslancom

19.05.2024 18:19, aktualizované: 20:19

Polícia zatiaľ identifikovala takmer 50 vyjadrení na sociálnych sieťach, z ktorých vyplýva podozrenie z verejného schvaľovania trestného činu.

Kaliňák, Šutaj Eštok,  Gašpar

Jednou z verzií vyšetrovania atentátu na Fica je, že útočník nebol osamelým vlkom

19.05.2024 16:38, aktualizované: 17:50

Šutaj Eštok upozornil, že spolupáchateľmi neboli dvaja ľudia z Handlovej, ako sa šírilo na sociálnych sieťach.

Irán, Ebráhím Raísí

Zrútil sa vrtuľník s iránskym prezidentom, záchranári po ňom ďalej pátrajú

19.05.2024 16:04, aktualizované: 21:49

Vrtuľník viezol i ministra zahraničných vecí. Pátranie komplikuje zlé počasie a príchod noci.

aston

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 4028x
Priemerná čítanosť článkov: 2014x

Autor blogu

Kategórie