Založ si blog

Sám na ťahu

V uplynulých týždňoch ma zaujala vo vysielaní TA3 nová relácia s moderátorom B. Kráľom: Kráľ na ťahu. Horúce témy s dvomi zástupcami koalície a opozície. Včerajšia relácia však bola výnimočná. Chýbali v nej zástupcovia druhej strany –  opozície, ktorí mu na poslednú chvíľu účasť odriekli. Rovnako chýbal aj opozičný divácky komparz. Opozíciu v štúdiu zastupovali iba prázdne stoličky. Na fiktívnej šachovnici tak figuroval opustený kráľ sám. Sám proti koalícii, ktorú včera zastupoval minister životného prostredia Tomáš Taraba a jeho koaličný partner Roman Michelko.

Kráľ sa so svojou osamelosťou vysporiadal po svojom: Svojich hostí, ktorí sa snažili reagovať na jeho otázky, jednoducho nepustil k slovu, neustále ich prerušoval, chytal za slová, chrlil nové a úplne bezpredmetné otázky, na ktoré ich pritom vôbec nenechal odpovedať. Robil všetko preto, aby divák stratil prehľad, o čom jeho hostia hovoria. Pre diváka, ktorý sledoval program, pretože si chcel vypočuť politikov, to bolo naozaj poriadne utrpenie: Vypočuť si, čo hovorí politik pri takomto moderátorovi bolo totiž pomaly nemožné. Pán moderátor skrátka včera lámal v skoku do reči takpovediac všetky rekordy.

Pozriem si túto reláciu ešte raz – nabudúce. Bude určite zaujímavé, ako bude tento pán moderátor na ťahu sám so sebou. Pochybujem totiž, že sa ešte nájde niekto, kto prijme jeho pozvanie.

Soňa Svoráková: Utrpenie pozerať aj počúvať

17.03.2024

Tak sa nám tu vraj chystá „únos“ verejnoprávnej RTVS. Akoby sme nejakú verejnoprávnu RTVS doteraz mali. Totiž, prinajmenšom za posledné štyri roky by som túto inštitúciu označila za všeličo len nie za verejnoprávnu. Ak vezmeme napríklad spravodajstvo, od prvého dňa, ako sa dostal k moci Igor Matovič, bolo pre diváka nemožné vypočuť si v našich [...]

Eleonóra Mojsejová

Súd oslobodil Eleonóru Kabrheľovú v kauze skrátenia dane

09.05.2024 10:20

V kauze išlo podľa obžaloby o vyhotovenie fiktívnych faktúr za tri mesiace roku 2013. Celková škoda mala predstavovať viac ako 18 000 eur.

Deň víťazstva v Moskve, Rusko, vojak, vojenská prehliadka

Prehliadku v Moskve sužuje nepriaznivé počasie. Putin v prejave pripomenul Západu jadrové zbrane

09.05.2024 10:19

Na dnešnej prehliadke je podľa ruských médií menej vojenskej techniky ako v rokoch pred inváziou na Ukrajinu.

Congress Ukraine Israel

Johnsona po odvážnom kroku smerom k Ukrajine Snemovňa podržala

09.05.2024 10:04

V Snemovni reprezentantov Kongresu USA neprešlo hlasovanie o odvolaní jej predsedu.

Ihrisko Charkov

List z Charkova: Raketa trhala deti na ihrisku

09.05.2024 10:00

Môj Oleh a ďalší traja chlapci hrali futbal. Trafilo to priamo štadión, Olehovi poškriabalo tvár, ostatných roztrhalo.

aston

Len ďalšia Blog - Pravda stránka

Štatistiky blogu

Počet článkov: 2
Celková čítanosť: 3971x
Priemerná čítanosť článkov: 1986x

Autor blogu

Kategórie